Ditar periferie

L1,000

Gjergj Meta

S’ka stok

Kategori: Etiketë:

Përshkrimi

Gjergj Meta i lindur në Durrës më 30.04.1976, aktualisht është famullitar në Kishën Katolike të shën Luçisë në Durrës. Mbulon rolin e Zëdhënësit të Konferencës Ipeshkvore të Shqipërisë si dhe është Docent i të Drejtës Kanonike në Institutin Filozofiko-Teologjik të Shkodrës. Publikon artikuj në mediat e shkruara sidomos në Gazetën Panorama. Ky është libri i tij i dytë me shtëpinë botuese Onufri pas Ditar Periferie (2012).