Po shfaqet 33–48 nga 221 përfundimegjithsej

Drama

6.00

nga Martin Camaj

Përmban:

 – Loja e mbasdrekës

Dramë në dy pjesë me prolog dhe epilog

– Kandili i Argjandit

Lojë në dy pjesë

E shoh çfarë po mendon

10.50

nga Joe Navarro

Mbushur me shembuj nga përvoja profesionale e Navarro-s, ky libër përfundimtar ju ofron një mënyrë të re dhe të fuqishme për t’u orientuar në botën tuaj.