Po shfaqet 97–112 nga 258 përfundime gjithsej

Kafsha apo fantazma

5.007.00

Agron Tufa

Libri fitues i Çmimit të Panairit të Librit 2016
Nr. i faqeve: 100
Viti i botimit: 2016
ISBN: 978-9928-226-11-2

Kentukët

8.00

nga Samanta Schweblin

Turbullues, i mprehtë, me humor dhe pervers. Ashtu siç di vetëm Samanta Schweblin.