Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-422-270-399

Zbuloni librin tuaj të radhës

Zoti zbret mbi jaseminë

Shqiponja Axhami

700 L

Puthësi i Paligjshëm

Azem Deliu

500 L

Dashnorët e kohëve moderne

Bledar Kurti

500 L

Dashuria në kohërat e kolerës

Gabriel Garcia Marquez

1500 L

Jeto për ta treguar

Gabriel Garcia Marquez

2000 L

Rrëfej unë, gruaja

Mimoza Kuchly

700 L

Dritë e gushtit

William Faulkner

1500 L

Brenga e Parisit

Charles Baudelaire

700 L

Kronikë në gur

Ismail Kadare

700 L

Dashuria në kohërat e kolerës

Gabriel García Márquez

1500 L

Bota e Sofies

Jostein Gaarder

1000 L

Vepra poetike

Martin Camaj

2000 L

Largësi shpëtimi

Samanta Schweblin

700 L

Pa zemër në kraharor

Mira Meksi

500 L

Kafsha apo fantazma

Agron Tufa

700 L

Largësi shpëtimi

Samanta Schweblin

700 L

Jeto për ta treguar

Gabriel García Márquez

2000 L

E zeza dhe e kuqja

Mehmet Kraja

1500 L

Dita ditës

Terezia Mora

1500 L

Bretkosa

Mo yan

2000 L
ZBULONI MË SHUMË LIBRA

Ndiqni përditësimet tona

Zgjedhur nga lexuesit

Çështje të marrëzisë
Çështje të marrëzisë
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Hyrje në teoritë e mëdha të romanit
Hyrje në teoritë e mëdha të romanit
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Tregtari i Venedikut
Tregtari i Venedikut
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Kohë e djegur
Kohë e djegur
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Dosja H
Dosja H
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Spiritus
Spiritus
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
ZBULONI MË SHUMË LIBRA

Përfitoni 10% ulje në të gjithë produktet!