Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Dashnorët e kohëve moderne

 4.00

Dr. Bledar Kurti është këshilltar dhe analist politik, akademik, lektor universiteti, publicist politik dhe historik. Është lindur në Durrës më 7 Gusht, 1977. Ai është autor i disa librave si: Vajza nga Laguna, Udhëtim në Gjurmët e Vjetra dhe të Reja të Civilizimit, Man Ray dhe Surealizmi, CIA dhe Presidentët Amerikanë, dhe One Touch!

Shfleto librin

Categories: , Tag: Product ID: 2393