Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-422-270-399

Më të shiturit >

Dashuria në kohërat e kolerës

Gabriel García Márquez

Jeto për ta treguar

Gabriel García Márquez

Largësi shpëtimi

Samanta Schweblin

Vepra Poetike

Martin Camaj

Fitues çmimesh >

E zeza dhe e kuqja

Mehmet Kraja

Dashuria në kohërat e kolerës

Gabriel García Márquez

Bretkosa

Mo Yan

Arbërit e Jonit

Pëllumb Xhufi

Përfitoni 10% ulje në të gjithë produktet!