Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Amanetet e Xhemal Aviatit

 5.50

 Ky libër është një histori e përpjekjes së vet. U shkruajt për së pari si një dashuri e madhe por që nuk kurorëzohet. Një histori e gjatë zakonore e kohëve nëpër shekuj, në lindjen dhe formimin e një qyteti. Më pas për disa arsye përfundoi në një tregim tashmë i botuar me titullin ‘’Një dasëm dhe një dashuri’’, që përfshihet tek vëllimi ‘’Gruaja me qerpikë të gjelbër’’ 2012. Duke kujtuar se më në fund përpjekja artistike aq ishte. Mirëpo u gabova. Nuk iu vodha dot tundimit nëpër kaq e aq netë, pasi zakone e tradita më çonin nëpër koridoret e sojit nga unë rrjedh. Në një lloj mitologjie e cila herë është fare e afërt dhe herë tepër e largët. Në fund fitoi përpjekja artistike, ndaj sot e kemi në versionin e parë por me përfundim të ëndërruar. Atë që jeta e sjell nga një dashuri për një dashuri. Megjithatë veç disa emrave, zakoneve, atmosferës brenda familjes…, të tjerat janë trill letrar. Realiteti i munguar, ai i vërteti. Autori
Category: Product ID: 2843