Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Do të doja që dikush diku të më priste

 5.50

Anna Gavalda

Një takim dashurie që prishet nga një zile celulari, nata e çmendur e dy tetëmbëdhjetëvjeçarëve me Jaguarin e babait, aventura mizore e një veterinereje dhe hakmarrja e saj e hapur dhe e ashpër, sekreti i babait të një familjeje…

Në dymbëdhjetë tregime të mahnitshëm e tërheqës, Anna Gavalda – një shkrimtare zbulim, e ngjitur në majat e klasifikimeve franceze – përvijon në linja të shkurtra e të sakta, histori njerëzore, të cilat i bashkon një xixëllimë shprese, apo pritja për përmbushjen e një dëshire. Historitë e marra nga e përditshmja, me personazhe që shkojnë nga ushtari i ri me leje, tek një rockstar i djegur, nga një shkrimtare e re, tek një çift monoton pasanikësh të rinj, eksplorojnë një çast të jetës, kur diçka, në mënyrë të pashmangshme fillon të rrëshqasë në një drejtim të panjohur.

192 faqe

Shfleto librin

Category: Product ID: 3111