Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Dona Flor dhe dy burrat e saj

 10.50

Askush nuk habitet kur sharmanti e kokëforti Vadinho dos Guimaraes, një kumarxhi i famshëm për humbjet e tij, vdes gjatë Karnavaleve. Vejusha e tij e përvuajtur, i kushtohet gatimit në shkollë dhe miqve të saj, të cilët e nxisin të rimartohet. Shpejt, ajo tërhiqet pas një farmacisti i cili është gjithçka që Vadinho nuk ishte dhe është plotësisht e gatshme të martohet me të. Por pas dasmës, ajo nis të ëndërrojë për vëmendjen erotike të burrit të saj të parë; dhe një mbrëmje, vetë Vadinho, shfaqet pranë krevatit të saj, si hamshor i vërtetë, për të rimarrë të drejtat e tij martesore.

Shfleto librin

Categories: , , Tag: Product ID: 2235