Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Dritë që vjen nga humnera

 4.00

Categories: , Product ID: 1397

Description

 

Drita Çomo lindi më 19 mars 1958.

Më 1960, nëna, Liri Berishova, një nga udhëheqëset e Rinisë gjatë Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare e për disa vjet anëtare e Byrosë Politike dhe babai, Maqo Çomo, udhëheqës partizan e më vonë Ministër i Bujqësisë, u dënuan si “revizionistë“, “armiq të Partisë e të popullit“ dhe për 30 vjet u persekutuan egërsisht në burgje e internime nga diktatura komuniste