Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Gurit të varrit ia rrëfej

 6.00

Agron Tufa

“Çfarë do të ndodhte vallë nëse ti nuk e respektoje mosdashjen time, nëse ti do të më puthje me përdhunë? Nëse ti, Arsenio, më puthje pa më pyetur, m’i shqyeje rrobat me një lëvizje të vrazhdë, burrërore dhe bëje atë që kanë bërë shumë meshkuj të fortë me mua, pa më pyetur, duke u ngulur fort e dhunshëm në thellësinë time të butë? Ndoshta atëherë ti do të më zbuloje dhe, ndoshta do të ma zbuloje dhe mua vetë veten time…” Shkrimtari Agron Tufa prek kësisoj temën tabu të fatit të femrave të bukura në diktaturë, por dhe femrave të familjeve të persekutuara, të cilat kanë qenë pre e dhunimit, përdhunimit që zbret deri në nënvetëdijen e personalitetit. …

Shfleto librin

 

Category: Tag: Product ID: 3113