Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Hyji është atë me zemër nëne

 8.00

Category: Product ID: 1422

Description

“​Tëhuajëzimi (alienacioni) që pëson një njeri larg Zotit, larg të themi shtëpisë së Atit, ambientit ku natyrisht i përket, është i tmerrshëm. Je larg gjithçkaje madje edhe larg vetvetes. Humb dinjitetin dhe poshtërohesh nga e keqja. Je i detyruar madje edhe të vjedhësh në të gjitha kuptimet e fjalës, të vjedhësh materialisht, por edhe të vjedhësh afekte, të vjedhësh simpati, pushtet, gjithçka që të plotëson atë boshllëk që ka krijuar largimi nga Zoti. Nuk të ngop asgjë dhe je gjithmonë i uritur.

Lexo më shumë (Read More)