Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017
Kafsha apo fantazma

Kafsha apo fantazma

 5.50

Category: Product ID: 1311

Product Description

Agron Tufa (1967) është poet, prozator, përkthyes dhe studiues; fitues i disa çmimeve letrare, mes të cilëve “Pena e Argjendtë” për romanin më të mirë (“Fabula Rasa”, 2005).

Lexo më shumë (Read More)

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kafsha apo fantazma”

Your email address will not be published. Required fields are marked *