Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Klani i Sorgumit të kuq

 15.00

Mo Yan u lind më 17 shkurt të vitit 1955, në Gaomi të Provincës Shandong, Republika Popullore e Kinës. Është autor i njëmbëdhjetë romaneve, ku më të njohurit janë: “Bretkosa”, “Klani i Sorgumit të kuq”, “Balada e hudhrës”,  “Gjoksplota dhe vithegjera”, “Republika e Verës”, “Lodhur deri në vdekje”, si dhe i më shumë se njëqind novelave, si “Karota e tejdukshme”, “Vajza e komandantit” etj. Shumë prej veprave të tij janë përkthyer  në anglisht, italisht, japonisht, gjermanisht, rusisht, arabisht dhe shumë gjuhë të tjera të botës.

Categories: , Product ID: 1450

Description

542 faqe

Hardcover

Lexo më shumë (Read More)