Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Kritika

 8.00

“Nuk e di në e këndojnë “Hyllin e Dritës” në Ministri të Arsimit – shkruante ai. Sikur të më ndihesh zëri në Tiranë, do të këshilloja që të blejnë me kujdes të madh çdo libër të ri që del për Shqipërinë, çdo revistë që boton një artikull për kombin tonë, dhe ta shtien në bibliotekë, të venë dhe ta këndojnë ata që dinë dhe duan. Ato shpenzime do të jenë më të dobishmet”. Lumo insistoi me një kërkesë të tillë në shumë shkrime të tij.

Category: Product ID: 1436

Description

Hardcover

172 faqe

Lexo më shumë (Read More)