Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Mëngjeset në kafe Rostand

 8.00

Ideja për të shkruar diçka për Kafe Rostand më kishte ardhur aq natyrshëm, saqë s’e mbaja mend as kohën, as rrethanat. Ishte një ndjesi midis pendimit dhe mirënjohjes, e ngjashme me atë ndaj shoqes së jetës, që, duke qenë pranë teje në gjithçka, nuk e ka pasur, ose ty të duket se nuk e ka pasur, vëmendjen e duhur.
Në këtë kafe kisha shkruar qindra faqe dhe po aq shënime për motive e siopse, pa u kujtuar asnjëherë për atë vetë, kafenenë.

Categories: , Tag: Product ID: 2080