Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-42-220-017

Vepra e plotë (Eskili)

 15.50

Vepra e plotë e Eskilit, përkthyer nga Ismail Kadare, Çezar Kurti, Shpëtim Çuçka dhe Henrik Lacaj.

Përmbajtja:

ORESTIA
PROMETEU I MBËRTHYER
LUTËSET
PERSËT
TË SHTATËT KUNDËR TEBËS

Categories: , , Tag: Product ID: 3781