Loja e vjetër

L1,000

nga Besart Kadia

Fitues i “Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj 2020” nga Qendra Kombëtare e librit dhe leximit me motivacionin:
“Për lëvrimin e një lloji të veçantë romani në gjuhën shqipe, të trillerit politik. Për zhbirilimin e individualitetit të secilit personazh, duke i kushtuar vëmendje çdo detaji në funksion të plotësimit të karakterit të tij dhe të dhënies së një tabloje të qartë të realitetit shqiptar në dy përmasa kohore, të cilat përkojnë me dy realitete politike e shoqërore të ndryshme.

Kategori: SKU: 9789928313454 Etiketë:

Përshkrimi

Në “Lojën e Vjetër” ndodhin vrasje …
Disa gjymtohen nga arma e krimit të rrugës dhe shumë të tjerë janë të vdekur të gjallë nga krimi shtetëror.
Krimi është prezent në jetën tonë në forma të ndryshme e të gjitha zbulohen në “Lojën e Vjetër”. Shqiptarët e të gjitha klasave shoqërore janë detyruar të luajnë, si gjatë komunizmit ashtu dhe në periudhën kaotike të tranzicionit. Loja mbetet e njëjtë: “Loja e Vjetër” për pushtet

Informacion shtesë

ISBN:

978-9928-313-45-4

Nr. i faqeve:

280