Welcome to Onufri Publishing House!
Free Call +355-422-270-399

Zbuloni librin tuaj të radhës

Zoti zbret mbi jaseminë

Shqiponja Axhami

700 L

Puthësi i Paligjshëm

Azem Deliu

500 L

Dueli

Agron Tufa

700 L

Dashuria në kohërat e kolerës

Gabriel Garcia Marquez

1500 L

Jeto për ta treguar

Gabriel Garcia Marquez

2000 L

Arbërit e Jonit

Pëllumb Xhufi

4000 L

The forest

Burt Reynolds

$15.05

Life in the garden

Antony Barton

$10.20

The long road to the deep Silence

Drew Barrymore

$15.99

It’s a really strange story

Kate Furnivall

$10.55

The forest

Burt Reynolds

$15.05

The son

John Cleese

$10.20

Life in the garden

Antony Barton

$10.20

It’s a really strange story

Kate Furnivall

$10.55

Storm

Anne Gracie

$10.20

The forest

Burt Reynolds

$15.05

The son

John Cleese

$10.20

The long road to the deep Silence

Drew Barrymore

$15.99

It’s a really strange story

Kate Furnivall

$10.55
ZBULONI ME SHUME LIBRA

Ndiqni përditësimet tona

The ReadDown

20 books

20 books

to Help You Bring up a Child

More info
20 books

20 books

to Help You Learn to Cook

More info
20 books

20 books

to Help You Be in Good Mood

More info

Zgjedhur nga lexuesit

Camaj Novela
Camaj Novela
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Dueli
Dueli
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut
Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Ikja e shtërgut
Ikja e shtërgut
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Koha e dashurisë
Koha e dashurisë
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
Identiteti Europian i Shqiptarëve
Identiteti Europian i Shqiptarëve
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Reviews
ZBULONI ME SHUME LIBRA

Të mësojmë nga librat

Vizitoni blogun dhe faqen tonë gjeni më shumë inspirime nga autorët më të mirë

vizitoni blogun tonë
LIBRI ME I SHITUR

Let the sun shine

Autori: Angelika Glow

This delightful book is the latest in the series of Ladybird books which have been specially planned to help grown-ups with the world about them…

Price: 14.99

më shumë info

Autorët më me emër

shikoni më shumë

Më pëlqen të lexoj libra romantik. Është aq e mahnitshme që të keni historinë tuaj të dashurisë në një libër që ju gjithmonë mund të shikoni dhe kurrë mos të harroni se sa e doni njëri-tjetrin.

Joel Morris

Doja t'iu vija në dijeni se sa i kënaqur jam me faqen tuaj. Gjeta kollaj se cfarë libri kërkoja në një kohë të shkrutër.

Dean White

My husband loves books. I think that book is the perfect gift for all holidays. I would definitely recommend BookLovers to my family and friends.

Laura Priston

Merrni ulje prej -30%

në një produkt mbi €299.00