Shtypshkronja Onufri

Krijojmë shtypshkrime cilësore

Dëshironi të bashkëpunoni me ne?

Kërkoni tani një kosto online!
Kërkoni një kosto

Shtyp librash

Shtyp librash me kopertinë speciale dhe të butë

Lidhje speciale

Kapak të fortë librash, dhe shtyp me varak të nxehtë

Flyer & Broshura

Produkte për reklamimin e biznesit tuaj

Dizajn

Dizajn librash, kopertinash, flyer, kartëvizita, etj,

Rreth nesh

Shtypshkronja Onufri është themeluar më 1992, dhe është kompania lider në shtypin e librave në Shqipëri.

Skuadër profesionale

Punonjësit e Onufrit janë më të kualifikuarit në procesin e libërlidhjes së fortë dhe punimeve të tjera speciale.

25+ vite biznesi

Themeluar në vitin 1992, Onufri është shtypshkronja e parë private në Shqipëri.

1000+ Projekte të suksesshme

Shtypshkronja Onufri është bashkëpunëtore E disa prej kompanive më të njohura shqiptare.

Çmime në fushën e shtypshkrimeve

Onufri është dy herë fitues i Çmimit të Bibliofilisë ``Lumo Skëndo`` për veprën e plotë të Kadare dhe Camaj.

Disa nga projektet dhe shërbimet tona

Shihni disa prej punimeve të bëra në Shtypshkronjën e Onufrit, për kompaninë tonë dhe të tjera.

Shërbimet tona

Shtypshkronja Onufri ju ofron shërbim të ndryshme në shtyp dhe libërlidhje.

Shtyp librash me lidhje të fortë

Lidhje librash me kopertinë të fortë me teknologjinë më të fundit.

Shtyp librash me lidhje të butë

Lidhje librash me qepje e me kopertinë të butë.

Dizajn

Ju ofrojmë dizajnime librash, kopertinash, flyer, kartëvizita, broshura, katalogje, etj.

Shtyp me varak të nxehtë

Sed tellus dignissim iaculis. Donec ultricies, tortor eu blandit posuere, diam eros rutrum sem, at scelerisque nisl lectus et nulla. Fusce congue – elit a lacinia luctus, augue magna fringilla tortor et ornare.

Diploma & Certifikata

Diploma me lidhje speciale, dhe certifikata me elemente sigurimi

Produkte marketingu

Shtyp dhe dizajn produktesh marketingu si flyer, broshura, katalogë, kartëvizita

Jemi të hapur për bashkëpunime

Keni një projekt për ne?