Libërlidhje e fortë dhe kopertina me shtyp të nxehtë me varak

Klient: Onufri Botime

Kategori: Libërlidhje e fortë

Data: Qershor 2018

Set në kuti i kryeveprës “Don Kishoti”, e ndarë në dy vëllime, me përkthyes Fan Nolin (I) dhe Petro Zheji (II).