Leonardo da Vinci

Klient: Minerva Botime

Kategori: Shtyp & Libërlidhje e fortë

Data: Nëntor 2019

Shtypi me katër ngjyra i librit dhe xhaketës, dhe libërlidhja e fortë me shpinë me varak.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment