Disa prej proceseve të libërlidhjes speciale

Librat me libërlidhje të fortë janë veçanti e Onufrit. Stafi i kualifikuar dhe teknologjia më e fundit në libërlidhje e bën shtypshkronjën tonë lider në këtë fushë, dhe dy herë fitues të Çmimit të Bibliofilisë “Lumo Skëndo”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment