Histori të thjeshta, krejt të thjeshta

L1,000

Një përmbledhje përzgjedhëse e prozës sime të shkurtë, kryesisht parabola, gjatë tridhjetë viteve krijimtari letrare. Me përjashtim të ndonjë korrektimi gjuhësor, prozat nuk janë prekur, duke ruajtur kështu gjurmët dhe ndjeshmërinë e kohës kur janë shkruar.

nga Ridvan Dibra

Kategoritë: , SKU: 9789928354921

Informacion shtesë

ISBN:

ISBN 978-9928-354-92-1

Nr. i faqeve:

288

Mund t’ju pëlqejnë edhe…