Katër Marrëveshjet

L700

nga Don Miguel Ruiz

Kategoritë: , SKU: 9789928265012 Etiketë:

Përshkrimi

Mbi shtatë vite në listën bestseller të “New York Times”!

Në librin Katër marrëveshjet, don Migel Ruiz, zbulon burimin e besimeve kufizuese që na heqin lumturinë dhe krijojnë vuajtje të panevojshme. Bazuar në mençurinë e lashtë Tolteke, katër marrëveshjet ofrojnë një kod të fuqishëm sjellje i cili mund të na e kthejë me shpejtësi jetën në një përvojë të re lirie, lumturie të vërtetë dhe dashurie.

“Libri i Don Miguel Ruiz është një udhërrëfyes drejt ndriçimit dhe lirisë”.
—Deepak Chopra, autor, “Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit”

“Një libër frymëzues me shumë mësime të shkëlqyera…”
—Wayne Dyer, autor, “Magji e vërtetë”

“Sipas traditës së Castaneda-s, Ruiz distilon mençurinë thelbësore Tolteke duke shprehur qartë dhe saktë, se çfarë do të thotë për burrat dhe gratë, të jetojnë si luftëtarë paqësorë në botën moderne”.
—Dan Millman, autor, “Mënyra e luftëtarit paqësor”

Mbi 6 milionë kopje të shitura në SHBA
Përkthyer në mbi 40 gjuhë