Koha e dashurisë

L700

nga Ismail Kadare

Kategoritë: , SKU: 9789928186874 Etiketë:

Përshkrimi

Dy pjesë të këtij triptiku “Koha e shkrimeve” dhe “Koha e dashurisë”, të shkruara në vitet tetëdhjetë në Shqipëri, u botuan në përmbledhjet “Koha e shkrimeve” dhe “Ëndërr mashtruese”.

Novela e dytë “Koha e parasë”, u shkrua në vitet 1996-1997 në Paris dhe Tiranë, dhe u botua për herë të parë në Veprën e plotë të “Fayard”-it, në dy gjuhë, shqip dhe frëngjisht.

Informacion shtesë

ISBN:

978-9928-186-87-4