Më duaj, por jo vonë

L1,000

nga Mimoza Ahmeti dhe Mimoza Kuchly

Kategoritë: , SKU: 9789928391865 Etiketa:

Përshkrimi

Duke lexuar librin, na duket sikur hyjmë në një “dhomë magjike” të zhveshur e me shpirtin në dorë.

Ndiejmë që kjo “dhomëz e magjishme” na ka bërë ta duam më shumë veten  dhe jemi gati të përqafojmë aventurat që jeta na ofron me zemërgjerësinë e saj.

Prof. Fulvia Shtëpani,

Académie de Versailles, Paris