Prill i hidhur

L800

nga Bardhyl Londo

Kategori: SKU: 9789928313478 Etiketë:

Përshkrimi

I afirmuar që në vitet shtatëdhjetë, Bardhyl Londo është sot një nga poetët më të rëndësishëm të letërsisë shqipe. Falë talentit dhe energjisë së tij krijuese, ai është ndër të rrallët që ka vazhduar të botojë me sukses edhe pas viteve nëntëdhjetë, duke mos u shkëputur asnjëherë nga poezia, pavarësisht angazhimeve të tij në politikë dhe në jetën shoqërore të vendit.

Informacion shtesë

ISBN:

978-9928-313-47-8

Lloji i lidhjes:

Hardcover

Nr. i faqeve:

140