Rubairat

4.008.00

nga Omar Khayyam

Përkthyer nga Fan Noli

Spastroje
Categories: , SKU: 9789994342327 Tag:

Përshkrimi

“Rubairat”, është një nga veprat poetike më të bukura të botës. Ato kanë lindur në tokën persiane, kanë jetuar në zemër të Azisë dhe kanë vdekur 800 vjet më parë. Një Rubai është sa një tog vëllimesh, aq modern nga mendimet dhe ndjenjat sa duket sikur autori i tyre ka jetuar në zemër të Evropës. Janë të qarta, të thella nga kuptimi dhe mund të merren vesh lehtësisht nga çdo lexues.

Informacion shtesë

ISBN:

978-99943-42-32-7

Libërlidhja:

E butë, E fortë

Përkthyes:

Fan Noli