Shihemi në gusht

L1,500

nga Gabriel García Márquez

Përkthyer prej origjinalit nga Mira Meksi

Premierë botërore më 6 mars.

Kategori: Etiketë:

Përshkrimi

Çdo vit në gusht, Ana Magdalena Bach-u merr tragetin për në ishullin ku është varrosur e ëma, që t’i çojë lule në varr. Këto udhëtime kthehen në një ftesë të papërballueshme për t’u shndërruar në një tjetër njeri gjatë një nate në vit.

I shkruar në stilin e pagabueshëm dhe magjepsës të García Márquez-it, romani “Shihemi në gusht” është një himn për jetën, për qëndresën e kënaqësisë pavarësisht ikjes së kohës dhe për dëshirën femërore. Një dhuratë e papritur nga njëri prej shkrimtarëve më të dashur të gjuhës spanjolle.