Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit

L700

<h3>nga <span style=”color: #e1474d;”>Deepak Chopra</span></h3>

Kategori: SKU: 9789928265005 Etiketë:

Përshkrimi

Ky është një libër të cilin do ta çmoni për të gjithë jetën, pasi në faqet e tij, gjenden sekretet për realizimin e të gjithë ëndrrave tuaja. Në librin Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit, Deepak Chopra nxjerr thelbin e mësimeve të tij në shtatë parime të thjeshta dhe të fuqishme, të cilat mund të zbatohen lehtësisht për krijimin e suksesit në çdo fushë të jetës suaj.
“Nga të gjithë librat e Deepak Chopra-s, Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit paraqet një plan të rëndësi- shëm për ta jetuar jetën në nivelin më të lartë dhe të bashkërenduar. Është i mahnitshëm”.
—Anthony Robbins, autor, Zgjoni gjigandin e brendshëm dhe Pushtet i pakufishëm
Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit janë parime udhëzuese të mrekullueshme për këdo që përpiqet të krijojë një jetë produktive dhe të kënaqshme, apo organizatë”.
—Ken Blanchard, bashkautor, Menaxheri një-minutësh