Sekreti i shpirtit binjak

L800

nga Arielle Ford

Kategoritë: , SKU: 9789928164810 Etiketë:

Përshkrimi

“Arielle Ford ofron, në terma frymëzues dhe inkurajues, përvojën e saj direkte se si të përgatiteni në vetëdije, zemër dhe shpirt për të tërhequr, njohur dhe për t’iu përgjigjur thirrjes së shpirtit, për një lidhje dashurore të vërtetë dhe të vetëdijshme.”
–Michael Bernard Beckwith, autor i Spiritual Liberation

“Si dikush që ka studiuar, praktikuar dhe ka e dhënë mësim Ligjin e Tërheqjes për mbi dyzetë vjet, jam i emocionuar të bie ndesh me një libër i cili i shpjegon kaq bukur parimet universale të tërheqjes, në një plan veprues për të tërhequr një lidhje të dashur dhe përmbushëse.”
–Jack Canfield, autor i Çelësi i Jack Canfield për të jetuar Ligjin e Tërheqjes

“Sekreti i shpirtit binjak përmban recetën për dashuri, romancë dhe të ardhme të paimagjinueshme – një recetë të cilën e pashë ta krijonte dhe jetonte motra ime, Arielle Ford. Me qartësi dhe mençuri, ky libër paraqet të gjithë përbërësit për të marrë dashurinë që dëshironi dhe meritoni vërtetë. Lexojeni tani, dhe lëreni dashurinë të fillojë.”
–Debbie Ford, autore e Përse njerëzit e mirë bëjnë gjëra të këqija.