Shtegtim vargjesh

L700

nga Loreta Schillock

Kategoritë: , SKU: 9789928391612 Etiketë:

Përshkrimi

Që në fillim të vëzhgimeve për poezinë e kësaj autoreje, do theksuar se leximi i lirikave të poetes Loreta Schillock është një udhëtim, një udhëtim poetik nëpër shtigjet e një bote të veçantë, një bote ndryshe dhe origjinale… Akti i leximit të këtyre lirikave, së këndejmi, duke qenë një udhëtim, është, në të njëjtën kohë, një akt i njohjes, i takimit, i ballafaqimit me një botë të ndjeshme, të trazuar, me një botë që gjakon thellësitë…

Prof. Asoc. Dr. Besim REXHAJ