Të çmendur në Parajsë

L1,000

nga Virion Graçi

Kategoritë: , SKU: 9789928354228

Përshkrimi

Ndërkohë që i shoqi ka emigruar ilegalisht në Greqi, Lora vret djalin e saj 9 vjeçar… Një rrëfim i jashtëzakonshëm që na zhyt në tragjizmin e përditshëm të një vendi në kaos dhe rropatje mbijetese.

Informacion shtesë

ISBN:

978-9928-354-22-8

Nr. i faqeve:

214