Foresteria

L800

nga Kujtim M. Shala

Kategori: SKU: 9789928391476 Etiketë:

Përshkrimi

Kujtim M. Shala (1974) është poet, teoricien, studiues dhe profesor i letërsisë në Universitetin e Prishtinës. Ka botuar pesëdhjetë vepra letrare dhe studimore. Është anëtar i rregullt (akademik) i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, si dhe anëtar i jashtëm i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.