Kafe me mjeshtrin

L500

nga Bledar Kurti

Kategori: SKU: 9789928313089 Etiketa:

Përshkrimi

Dr. Bledar Kurti është këshilltar dhe analist politik, akademik, lektor universiteti, publicist politik dhe studiues i historisë botërore dhe marrëdhënieve ndërkombëtare. Ka lindur në Durrës më 7 gusht 1977. Ai është autor i disa librave si: Dashnorët e Kohëve Moderne (Grimca hije-drite nga jeta e një politikani), Vajza nga Laguna, CIA dhe Presidentët Amerikanë, Udhëtim në Gjurmët e Vjetra dhe të Reja të Qytetërimit, Man Ray dhe Surrealizmi, One Touch, si edhe  autor i qindra artikujve në shtypin brenda vendit dhe në revistat shkencore ndërkombëtare.

Informacion shtesë

ISBN:

978-9928-313-08-9

Nr. i faqeve:

96