Një vit drejt pasurimit

L700

nga Napoleon Hill

Kategoritë: , SKU: 9789928164322 Etiketë:

Përshkrimi

  • ZGJOHU DHE TAKO ANËN TËNDE POZITIVE
  • PËRSE DISA KANË SUKSES DHE TË TJERËT DËSHTOJNË
  • DISIPLINOJE VETEN PËR TË ARRITUR SUKSES
  • RRIT FËMIJË TË SUKSESSHËM E TË LUMTUR
  • MERR PUNËN QË DO
  • LËRI TË TJERËT TË TË NDIHMOJNË TË ARRISH SUKSES
  • PËRDOR MAGNETIZMIN TËND PERSONAL
  • MPOSHTE FRIKËN PËR TË ARRITUR SYNIMIN TËND
  • MERR NGRITJE NË DETYRË
  • JETO JETËN TËNDE

Këto janë disa prej 52 parimeve të arta drejt suksesit, me të cilat ju prezanton Napoleon Hill në këtë libër të mrekullueshëm. Një nga autorët më të shitur në botë dhe burim suksesi për miliona njerëz, Hill i ilustron mesazhet e tij tejet praktike me shembuj realë të njerëzve, që janë bërë të pasur, të famshëm dhe kanë gjetur lumturinë duke përdorur burimet e fuqisë personale, të cilat ai i pasqyron shumë qartë. E organizuar në mësime të përjavshme, që të mund të përfitoni nga këshillat e Napoleon Hill-it gjatë gjithë vitit, kjo vepër jashtëzakonisht motivuese dhe filozofike, ju ofron njohuri të reja dhe frymëzim të pashtershëm për ta plotësuar jetën tuaj në mënyrat më të fuqishme të mundshme.

Informacion shtesë

Përkthyes:

David Hudhri

Zhanri:

Motivim, Zhvillim personal

ISBN:

9789928164322

Nr. i faqeve:

168