Qeramikiana

L800

nga Entela Tabaku

Kategori: SKU: 9789928391520 Etiketë:

Përshkrimi

Entela Tabaku u lind në Shkodër më 1971. Nga viti 1998 jeton dhe punon në Suedi.
Ka botuar katër përmbledhje me poezi:
50 poezi dhe 5 intermexo (Shkodër 1996),
një grusht jetë sa me vdekë (Tiranë 2016),
poemat e hueja (Tiranë 2017),
Enciklopedia e mërgimit (&Oseku, Tiranë 2019);
si edhe një sërë botimesh studimore dhe përkthimesh nga suedishtja.