Selvitë e Tivarit

L700

nga Mehmet Kraja

Kategoritë: , SKU: 9789994342464 Etiketë:

Përshkrimi

Libri i shkruar si një rrëfenjë e çuditshme nis me zbritjen e Zuke Kalimanit në Tivar dhe me çeljen e shtëpisë së parë publike në qytet nga ana e saj. Ngritja e një shtëpie publike trazon qytetin e çuditshëm duke i shtuar më tepër çudi dhe çmenduri qytetit.Në vepër turfullojnë disa personazhe, jeta e të cilëve përshkohet nga mendimet e tyre të çuditshme, shprehjet e dëshirave të tyre të shumëlarmishme dhe vdekjet e tyre edhe më të pabesueshme.

Informacion shtesë

ISBN:

978-99943-42-46-4