Vepra Poetike

L2,000

nga Ismail Kadare

Kategori: SKU: 9789928226945 Etiketë:

Përshkrimi

Në këtë vëllim përmblidhet vepra poetike e Kadaresë, krijuar midis viteve 1957 dhe 2005. Vjershat dhe poemat janë nxjerrë nga librat “Ëndërrimet”, “Shekulli im”, “Përse mendohen këto male”, “Motive me diell”, “Koha” dhe “Ftesë në studio”. Një pjesë, që s’kanë qenë përfshirë në këto libra, janë nxjerrë nga shtypi periodik si dhe nga vëllimi i shtatë i veprës së plotë të vitit 2009. Gjashtë vjersha, që botohen për herë të parë, janë nxjerrë nga arkivi personal i shkrimtarit.

Informacion shtesë

ISBN:

978-9928-226-94-5

Libërlidhja:

E fortë

Nr. i faqeve:

408