Hotel Arbëria

L700

nga Mehmet Kraja

Kategoritë: , SKU: 9789995687328 Etiketë:

Përshkrimi

“Hoteli Arbëria”, sjell portretin e çrregulluar shqiptar në kapërcyellin kohor nga diktatura gjysmëshekullore në demokraci dhe, raportin e lidhjet njëqindvjeçare Shqipëri – Kosovë. Në qendër të kësaj pjese të sagës do të jetë mësuesi Qazim Berisha, shqiptar i Kosovës, të cilit nga fundi i viteve pesëdhjetë, atij do t’i humbasë çdo gjurmë. Pas përmbysjes tjetër të madhe, në mars të vitit 91, tani në kushte pluraliste, do t’i vihet në kërkim, i biri, Skënder Berisha, në kujtesën e të cilit babai vjen si nëpër mjegull.

Informacion shtesë

ISBN:

978-99956-87-32-8