Pushtet i pakufishëm

L1,500

nga Anthony Robbins

Kategoritë: , SKU: 9789928265067 Etiketë:

Përshkrimi

 

“Nëse këtë vit vendosni të lexoni një libërt’ju ndihmojë të bëheni më të suksesshëm, lexoni këtë syresh. Unë kurrë s’kam hasur teknologji më ngërthyese apo komunikues më të fuqishëm. Oratori të bën të shëtitësh në ato që thotë”.

Scott Degarmo

Kryeredaktor i revistës Suksesi

 

“Një program tërësor dhe i zgjuar që të mëson si të vendosësh dhe të ndjekësh qëllime personale e profesionale për arritjen e suksesit”.

Botuesit Javorë

 

Pushtet i pakufishëm është një mënyrë e shkëlqyer për t’u bërë mendërisht dhe shpirtërisht ‘i përshtatshëm për jetën’”.

Harvey and Marilyn Diamond

Autorët e publikimit I përshtatshëm për jetën

 

“Robbins është një komunikues bindës që shpenzon më shumë radhë me detajet e rekomandimeve të tij sesa në teknikat vetinkurajuese. Kjo qasje tërheq një numër të konsiderueshëm lexuesish nga rrethi i atyre që me përkushtim ndihmojnë vetveten”.

Recensionet Kirkus

 

“Prirja më e spikatur në lëvizjen potenciale njerëzore qyshse doli në dritë”.

Gazeta Lindje/ Perëndim

 

 

 

Informacion shtesë

Kopertina:

E butë

Nr. i faqeve:

544

Përkthyes:

Gjergj Kaftani