Jeta ime

L1,000

nga Marc Chagall

S’ka stok

Kategoritë: , SKU: 9789995687441 Etiketë:

Përshkrimi

Mark Shagall është një nga artistët më të suksesshëm të shekullit XX. Biografia e tij “Jeta ime”, e njohur edhe si “Mein Leiben” ose “Ma vie”, u shkrua nga Shagalli në Moskë, ndërmjet viteve 1921 dhe 1922, kur ai ishte tridhjetë e pesë vjeç. Lirike dhe evokative, biografia e Shagallit duket sikur lidhet me një doktrinë të lashtë, sipas së cilës piktura, ashtu si poezia, duhet të simbolizojë eksperiencat e jetës, si dhe ndjesitë që ato evokojnë.

Informacion shtesë

ISBN:

978-99956-87-44-1

Libërlidhja:

E fortë