Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Ferri

8.00

nga Dante Alighieri

përktheu Pashko Gjeçi

“Na kemi arrijtë n’atë vend ku t’pata thanë,/ ku do shikosh ti shpirtnat e brengosun,/që fillin e arsyes humbun e kanë.” (Ferri III: 16-18)

Parajsa

8.00

nga Dante Alighieri

përktheu Pashko Gjeçi

“Në qiellin lart, që ma me forcë shëndrit/ prej tij, unë qeshë; dhe pashë çka me tregue/ as di, as mundet kush andej ka zbrite”.

Purgatori

8.00

nga Dante Alighieri

përktheu Pashko Gjeçi

“Këtu qe e pafaj rranja njerzore/ frute këtu gjithmonë ka dhe pranverë”.