Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Kentukët

8.00

nga Samanta Schweblin

Turbullues, i mprehtë, me humor dhe pervers. Ashtu siç di vetëm Samanta Schweblin.

Zogj në gojë

8.50

nga Samanta Schweblin

Një koleksion i fuqishëm, turbullues, i përjetshëm nga një yll i madh letrar ndërkombëtar.