Nji vend jashtë bote

L900

<h3>nga <span style=”color: #e1474d;”>Nerinda Hysa</span></h3>

Kategoritë: , SKU: 9789928391858 Etiketë:

Përshkrimi

Hapet ky vend. Nji faqe muri i asht lanë përjetësisë. Shihen qiell e pemë pa drojë. Gjithçka prej jashtësisë e fut turinin aty mbrendë; qielli zhytet sa mundet në brendinë e dhomës, yjet, si dhe dielli.
Kur futesh këtu, duket sikur je hedhë në hapësinë. Mjafton vetëm nji përpjekje e vogël dhe fluturon tutje…