Udha zen

L1,200

nga Alan Watts

Kategoritë: , SKU: 9789928265517 Etiketë:

Përshkrimi

‘Nëse hapim sytë dhe shohim qartë, bëhet e kuptueshme se nuk ekziston asnjë kohë tjetër përveç momentit të tanishëm’
Një eksplorim i thellë i origjinës dhe historisë së Budizmit Zen, nga studiuesi pionier, Alan Watts. Me një kombinim të rrallë të origjinalitetit dhe kthjelltësisë, Watts zbulon parimet kyçe të praktikës Zen dhe se si mund të revolucionarizojë jetën tonë të përditshme.