Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Out Of Stock

Leonardo da Vinci

26.00

nga Walter Isaacson

Ai ishte gjeniu më krijues në histori.

Çfarë sekretesh mund të na mësojë?

Proza e shkurtër e Kadaresë

25.00

“Proza e shkurtër”, përfshin tregimet dhe novelat e shkruara nga Kadare midis viteve 1953 deri më 2009. Një pjesë e tyre janë nxjerrë nga arkivi i autorit, të tjerat nga gazeta dhe revista të kohës, nga librat me tregime e novela të botuara në vite të ndryshme, kurse pjesa tjetër prej veprës së plotë Kadaresë.