Po shfaqet 241–256 nga 267 përfundime gjithsej

Ujku i Wall Street-it

13.00

Jordan Belfort

26 vjeç, multimilioner burse, 36 vjeç, i burgosur federal.

Festoja si yll roku, jetoja si mbret dhe mezi i mbijetova shkëlqimit dhe rënies sime si ikonë e sipërmarrjes amerikane.