Po shfaqet 241–256 nga 272 përfundime gjithsej

Tregime

4.00

nga Martin Camaj

Përmban:

– Dy pushkë që ranë te “Ara e Gegës”

– Vendi që i përngjante nji zgjoni bletësh

– Nji trim që këndohej ndër kangë popullore

– Udhtari maje mushkut

– Arka e Noehit apo Friga

– Bestytnia

Ujku i Wall Street-it

13.00

Jordan Belfort

26 vjeç, multimilioner burse, 36 vjeç, i burgosur federal.

Festoja si yll roku, jetoja si mbret dhe mezi i mbijetova shkëlqimit dhe rënies sime si ikonë e sipërmarrjes amerikane.